• Rol: Teamcaptain
Eef Spies

Zolang ik mij kan herinneren ben ik actief als sporter, waarbij het hardlopen altijd al voorop stond.

In 2019 ben ik benaderd om als hardloper een vrijgevallen plaats in het Roparunteam Liemers for Life op te vullen, hetgeen ik met veel enthousiasme gedaan heb. Helaas was een blessure onomkeerbaar waardoor ik mijn sportieve plannen het daaropvolgende jaar moest bijstellen. Toen in 2020 de functie van teamcaptain vrijkwam, is mij gevraagd deze taak op mij te nemen. Vereerd en vol energie heb ik dit opgepakt waardoor ik alsnog betrokken kan blijven bij dit team. Mijn motivatie om van deze groep deel uit te maken is de missie en doelstelling waarvoor het team zich inzet. Het actief bijdragen aan hetgeen waar de Roparun voor staat: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Concreet is dit middelen verschaffen aan kanker gerelateerde organisaties die de resterende dagen van kankerpatiënten en hun naasten verlichten.

Een Roparunteam bestaat niet alleen uit topfitte hardlopers, er zijn vele taken te verdelen. Dit is in mijn ogen een geweldige positieve maatschappelijke bijkomstigheid dat een Roparunteam mensen van alle leeftijden en achtergronden verbindt door de gemeenschappelijke doelstelling.

De teamleden van Liemers for Life zijn zeer betrokken en gedreven, ik ben blij dat ik in hierin ook actief een rol kan vervullen.

Sponsor uitgelicht