• Datum: 23-03-2024
  • Tijd: 15:00 uur
  • Locatie: Loostraat 22a, Sportpark Immerloo te Loo

De 3 van Immerloo, zaterdag 23 maart om 3 uur.

In 2023 is de 3 van Immerloo voor de eerste keer gehouden. Ondanks het slechte weer waren de deelnemers tevreden over de opzet. Voor 2024 zijn er een paar kleine aanpassingen doorgevoerd.

Vanaf sportpark Immerloo is de route voor de hardlopers rechtsaf de Loostraat in naar de Loodijk, en via de Husselarijstraat en Hoflaan weer terug naar sportpark Immerloo. Er wordt gelopen op eigen risico op de openbare weg en iedereen moet de normale verkeersregels volgen. Alle deelnemers worden dringend gevraagd om aan de linkerzijde van de weg te lopen waardoor het oversteken beperkt blijft tot de start en finish. Voor de veiligheid worden enkele verkeersregelaars ingezet.

Voor de wandelaars is een aparte route uitgezet van 5 kilometer, deels tegengesteld aan de route van de hardlopers en zonder tijdregistratie.

Inschrijven zoveel mogelijk vooraf per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de naam van de loper. Bij estafetteteams zowel de teamnaam als de individuele namen vermelden van de deelnemers.

De voorinschrijving sluit op 22 maart. Op de dag zelf kan nog worden ingeschreven vanaf 14.00 uur tot 15 minuten voor de start. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (tot 16 jaar € 2,50) en gaarne gepast betalen. Indien nodig kan er contant geld in de kantine worden gepind. Elke deelnemer ontvangt een consumptiebon.

De tijdregistratie vindt plaats via de startklok, afkomstig van de Dijkencross Pannerden. Er zijn kleedkamers beschikbaar voor omkleden en/of douchen. Na afloop vindt in de kantine van s.v. Loo de prijsuitreiking plaats, gesplitst in de categorie heren, dames en estafette.

Tot ziens op zaterdagmiddag 23 maart.

Namens bestuur van s.v. Loo, Toon Hooyman

FOTOALBUM 2024 

Sponsor uitgelicht