• Datum: 01-04-2023
  • Tijd: 15:00 uur
  • Locatie: S.V. Loo, Loostraat 22a in Loo
de 3 van Immerloo, hardloopwedstrijd voor het goede doel


Fotoalbum: KLIK HIER

Dé nieuwe hardloop- en wandelwedstrijd van s.v. Loo op zaterdag 1 april; opbrengst naar Team Liemers for Life! Bij Toon's afscheid als bestuurslid van s.v. Loo heeft hij aangegeven een jaarlijkse hardloopwedstrijd te willen organiseren voor en bij s.v. Loo in de vorm van 3x een rondje dijk en met de opbrengst voor een goed doel. 

De route is als volgt: 
Vanaf sportpark Immerloo is de route rechtsaf Loostraat naar de Loodijk. Er wordt gelopen op eigen risico op de openbare weg en iedereen moet de normale verkeersregels volgen. Alle deelnemers worden dringend gevraagd om aan de linkerzijde van de weg te lopen waardoor het oversteken beperkt blijft tot de start en finish. Voor de veiligheid worden 2 verkeersregelaars ingezet bij de ingang van sportpark Immerloo en 1 verkeersregelaar bij einde Loodijk met de Husselarijstraat vanwege een kleine inkorting bij de 3e ronde.

Inschrijven zoveel mogelijk vooraf per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de naam van de loper. Bij estafetteteams gaarne de naam van het team vermelden, en wie er loopt of wandelt.


De voorinschrijving sluit op 1 april om 12.00 uur, en ter plaatse kan nog worden ingeschreven tot 10 minuten voor de start.
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon en ook € 5,- per team, gepast te betalen door de startende loper. Per startnummer wordt 1 consumptiebon uitgereikt.

De tijdregistratie vindt plaats via de startklok die opgesteld staat bij de ingang van sportpark Immerloo. Per startnummer wordt aan het einde van het 3e rondje de eindtijd genoteerd. Zowel de startklok als de startnummers worden beschikbaar gesteld door de Dijkencross Pannerden. De kleedkamers van s.v. Loo zijn beschikbaar voor omkleden en/of douchen. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in de kantine van s.v. Loo.

Dit is een mooie plaats om te laten zien dat hardlopen en wandelen ook tot verbinding leidt.
Tot ziens op zaterdagmiddag 1 april.
Toon Hooyman, namens bestuur van s.v. Loo

Sponsor uitgelicht