Langs de route van de Roparun worden feesten georganiseerd om de passerende teams moreel te ondersteunen maar ook de doelstellingen van de Stichting Roparun én de lokale sponsoren te promoten. 

Naast de sfeer, de gezelligheid tijdens het feest is het ook een prachtige mogelijkheid voor dorpen en steden zich te profileren. Lokaal maar ook nationaal. Team 073 Liemers for Life heeft in 2022 de Zuidroute zodanig kunnen laten aanpassen dat deze via het Duivense Remigiusplein liep, dit om er een prachtig en uitbundig feest in Duiven van te maken. Dit is in 2022 gelukt en dat gaan we weer doen op 27 mei 2023. Circa 168 teams zullen via dit horecaplein gaan kennismaken met Duiven en onze mooie Liemerse streek.

We gaan opnieuw de uitdaging aan om de teams warm te onthalen door het Remigiusplein die avond om te toveren tot een prachtig feestplein met live muziek en veel entertainment.

Dit gaat voor de teams en betrokkenen weer een prachtige herinnering opleveren en zal ook de passerende teams extra energie te geven om de estafetteloop goed te volbrengen. Het is gebleken dat dit evenement een goede publiekstrekker is, waardoor het voor sponsoren een uitstekende mogelijkheid is zich hier zichtbaar te promoten. Ook is het mogelijk met relaties te dineren of een drankje te drinken op een van de terrassen. Het grote PLS-led scherm zal in 2023 zelfs 3x groter worden dan in 2022 om sponsoren digitaal nóg zichtbaarder te maken op het plein.

Sponsor uitgelicht